Haemme kirjoituksia numeroon 2/2018

Helsinki Law Review julkaisee tieteellisiä artikkeleita, oikeustapauskommentteja, kirja-arvioita, esseitä sekä muita oikeudellisia kirjoituksia. Kirjoitusten enimmäispituus on 25 A4-koon liuskaa. Lähetä ehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen hlr-toimitus [at] pykala.fi tai suoraan päätoimittajalle osoitteeseen iris.lampela [at] helsinki.fi. Kirjoitukset tulee lähettää PDF- tai Microsoft Word -muodossa.

Artikkelisi voi pohjautua seminaarityöhön, esseeseen, notaarityöhön, pro gradu -tutkielmaan tai jatko-opintoihin. Saat tueksesi toimitusryhmän, jonka kanssa yhteistyössä kirjoituksesi hiotaan julkaisukuntoon. Artikkelit vertaisarvioidaan.

Helsinki Law Review on vuonna 2007 perustettu oikeustieteellinen aikakausjulkaisu, jonka tehtävänä on edistää akateemista julkaisukulttuuria ja tarjota julkaisukanava oikeustieteen opiskelijoille sekä muille oikeustieteellisesti suuntautuneille kirjoittajille.

Helsinki Law Review julkaisee kirjoituksia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Valintakriteereinä painotamme johdonmukaista ja selkeää argumentaatiota, itsenäistä ajattelua sekä kirjoituksen hyvää kieliasua ja kirjallista tyyliä.

Kiinnostuitko?

Jos mieleesi tuli kysymyksiä, älä epäröi kysyä.

Tiedustelut voi osoittaa sähköpostiosoitteeseen iris.lampela [at] helsinki.fi. Lisätietoja saa myös varapäätoimittajiltamme Tuomas Tiihoselta (tuomas.tiihonen [at] helsinki.fi) ja Helinä Teittiseltä (helina.teittinen [at] helsinki.fi).

 
 

 


Helsinki Law Review julkaisee numeronsa painettuna sekä sähköisenä näillä sivuilla ja Edilex-lakitietopalvelussa.